maanantai 21. maaliskuuta 2011

Upeeta, mahtavaa

Kiitos Ferrugolle hienosta tunnustuksesta eli "The Gorgeous Blogger" -kunniamaininnasta. Tässäpä sitten tunnustuksen mukanaan tuoma haaste eli vastauksia muutamiin blogiani koskeviin kysymyksiin:

1. Milloin aloitit blogisi?
Aloitin blogin kirjoittamisen vuoden 2010 alussa asuttuani Sveitsissä siinä vaiheessa kolmisen kuukautta.

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Kirjoitan oikeastaan kaikesta, mitä mieleen pälkähtää. Yritän keskittyä siihen, mitä me täällä alppimaassa koemme ja näemme, mutta en myöskään sulje pois ihan vain arkipäivän kuulumisia ja näitä mukavia tunnustuspalkintoja :)

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Hmm..eiköhän jokainen blogi ole erityinen ihan jo siitäkin syystä, että niiden kirjoittajat ovat niin erilaisia ja jokaisella on oma, ainutlaatuinen tapansa kirjoittaa.

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Tämä liippaa vähän 2.kysymystä, mutta lisätään vielä, että olen aina tykännyt lukea ja myös kirjoittaa (esim. koulussa aineita) ja kai tämä on yksi tapa toteuttaa sitä, mistä pitää. Lisäksi blogin avulla saa kätevästi kerrottua kuulumiset koti-Suomeen ja "arkistoitua" itselleen tämän elämänvaiheen.

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

Haluaisin ehtiä päivittää sitä useammin ja esim. kuvien valintaan voisin käyttää enemmän aikaa. Ja bloggerin kuvien lataus voisi olla kätevämpää, jotta niitä ylipäätään viitsisi laittaa enemmän, mutta sillehän minä en voi mitään :)

Ei kommentteja: