maanantai 9. toukokuuta 2011

Päivä 11: Hullua

Kaikista hulluinta on tällä hetkellä ehkä se, miten paljon voi aikuiseen ihmiseen vaikuttaa jääkiekon MM-kisat. Jännittää, sydän hakkaa, välillä ottaa päähän ja sitten huudetaan..!! (sori naapurit) Hyvä jellonat!


(kuva: wz.newsline.de)

8 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Voi juku, tuolla matsissa olisi ollut kiva olla! Nuo kisat käydään 100 km päässä kotioveltani, mutta liput olivat niin sikamaisen kalliita, että päätin, että pitäkää tunkkinne. Jos Suomi pelaa finaalissa, niin tunnelmaa voisi tietysti lähteä haistelemaan Pozsony:in (= Bratislava unkariksi, täällä saa paljon irtopisteitä, kun kutsuu kaupunkia sen unkarilaisella nimellä).

Riikka kirjoitti...

Olisi kyllä mahtavaa olla paikan päällä! Ja varmasti finaalin jälkeen on hyvä meno Bratislavassa, pelasi siinä sitten mitkä maat tahansa. Ai siellä pitää kaupungitkin opetella erikseen..huh huh! :)

Teea kirjoitti...

Minua ei ole jääkiekko koskaan pahemmin liikuttanut, mutta maagisesti nyt vaihtoaikanani jotenkin alkoi kiinnostaa, varsinkin se Suomi-Saksa-peli... ;) Arvelisin, että meneillään on jonkinlainen kulttuurishokkivaihe, vaikkei Suomeen muuten ole ikävä niin on se kiva kannustaa isänmaa voittoon :)

Riikka kirjoitti...

Ei muakaan yleensä esim. SM-liiga kiinnosta, mutta Olympialaiset ja MM-kisat on se "juttu". Niin kuin varmaan aika monella suomalaisella. Ja onhan se aina pelin jälkeen kiva nähdä oman maan lippu kohoavan salkoon.

Veljesi kirjoitti...

Hei Riikka, koska olet lätkästä alkanut pitää? Ja eihän se Sveitsi siellä paljon pyristellyt...Muista tehdä sitten lipulle kunniaa ja seistä asennossa.

Riikka kirjoitti...

Heippa veliseni! Enhän mä kaikesta lätkästä pidäkään, esim. juurikin SM-liigasta ;) Eikä täällä mitään sveitsiläisten pyristelyjä kannusteta vaan Suomea! Vaikka ihan ok Sveitsikin pelas, omalla tasollaan. Asennossa ollaan juu, terkkuja sinne!

Nimetön kirjoitti...

Hei! Sinulla on ihana blogi! Luin tätä kiinnostuneena koska Sveitsi kiinnostaa itseä asuinmaana. Miehellä on hyvät mahdollisuudet päästä Sveitsiin töihin, ja siinä tapauksessa muutetaan sinne kaikki. Kiitos kokemusten jakamisesta. :) Toivottavasti päivität vielä blogia. On hauska kuulla ulkomailla, etenkin Euroopassa asuvien suomalaisten kokemuksia.

Riikka kirjoitti...

Moikka! Kiitos kivasta palautteesta. Muutin kesällä takaisin Suomeen (siitä myös tämä blogihiljaisuus..). Mutta voin kyllä suositella Sveitsiä asuinmaana, sinne siis vain, jos on mahdollisuus :)