maanantai 29. maaliskuuta 2010

Lauantai-iltana ravintolaan oli tarkoitus mennä juhlimaan..

Lauantaina kävimme tyttöjen kanssa testaamassa Singerhausin tanssilattian 90-luvun poppibiisien tahdissa. Hauskaa oli ja samalla tuli myös yksi suomalaiskaveri saatettua matkaan takaisin Suomeen jäähyväispippaloiden muodossa. Koko kansainvälinen seurueemme oli sitä mieltä, että tämä oli kyllä varmasti tähän astisista illoista paras tanssi-ilta. Yleensä illat ovat siis päättyneet suht aikaisiin kotiin lähtöihin huonon (jumputus)musiikin vuoksi. Lauantai taisi palauttaa uskomme Baselin yökerhoihin, osataanhan täälläkin!
Ja niitä kellojakin taas väänneltiin edestakaisin. Sen ansiosta jäi la-su välisen yön unetkin vähemmälle. No joo, olisihan se aika myöhään (tai aikaiseen) mennyt joka tapauksessa. Ja onko sillä loppujen lopuksi väliä, kömyääkö sinne sänkyyn 4.30 vai 5.30.

Pääsiäinen ja Istanbul lähestyy! Nyt ei puutu enää kuin se matkaseura, joka viilettää taas Minskissä. Mutta onhan tässä vielä pari päivää aikaa - hyvin ehtii matkalaukun vaatteet vaihtamaan lennossa :)

Yritin etsiä tähän jotain sopivaa fiilistelykuvaa lauantailta, mutta kameraan oli jostain kumman syystä tallentunut toinen toistaan hupaisempia kuvaelämyksiä, joten jätän ne nyt julkaisematta. Sen sijaan näytän teille, miltä näyttää yökerhon kuumuudessa pahasti sulanut suklainen ötökkä - arvatkaapa oliko tämän jäljiltä kiva puhdistaa esim. ruskeaksi ja tahmeaksi muuttunutta kännykkää?


Ei kommentteja: