keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Frühling

Maaliskuuta! Kevät tulee tänä vuonna jotenkin hitaasti mutta varmasti. Päivisin lämpötila kohoaa jonnekin 15 asteen tienoille ja keltainen mollukka lämmittää. Terassilla istuttiin pari viikkoa sitten, joten sekin "eka kerta" tälle vuodelle on jo hoidettu pois alta :) Lisättäköön vielä, että suomalaisilla oli hanskat, amerikkalaisilla ei. Outoa.

Lisäksi ollaan jo syöty vuoden ekat mansikat (
joista mulla oli hienot mansikanpunaiset kuvat, mutta ne hävisi äsken jonnekin bittiavaruuteen..huoh. en tiedä, mitä tapahtui..) ja ostettu kevään ekat tulppaanit kotia koristamaan (sama kohtalo kuville). No, mansikat oli espanjalaisia, mutta aika makeita!

Yksi kevään merkki on varmasti myös ensi sunnuntain ja maanantain välisenä yönä täällä Baselissa alkava Fasnacht -karnevaali, josta viime vuonna postasinkin. En tiedä, mennäänkö menoon mukaan ollenkaan vai suunnataanko pois siitä hulabaloosta. Mutta jos kotona ollaan, niin tänä vuonna en ainakaan ma-aamuna klo 4 mene avajaisparaatia katsomaan. Käännän siinä vaiheessa ihan tyytyväisenä kylkeä ja nautin siitä, ettei aamulla tarvitse herätä töihin. On meinaan ihan kansallisen vapaapäivän arvoinen juhlaputki.

Pieni päivitys tähän postaukseen (19.3.2011)..Kuvat löytyivät koneen kätköistä, joten tässä hieman väriä tähänkin tekstiin:


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sinulle on myönnetty "The Gorgeous Blogger" -tunnustuspalkinto! Käy pokkaamassa osoitteessa www.madjaarienmailla.wordpress.com ja jaa halutessasi eteenpän.

Riikka kirjoitti...

Kiitos, Ferrugo!